Hypotheken

Hypotheekadvies traject

U wilt graag weten wat er allemaal komt kijken bij een hypotheekadvies? Hieronder vindt u het hypotheekadvies traject bij Westeinde Verzekeringen & Hypotheken uiteengezet in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1: Inventarisatie wensen
U wilt een huis kopen dan wel uw huidige lening omzetten? Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om u eerst goed te laten informeren over uw financiële mogelijkheden en onmogelijkheden. Kom eerst eens langs bij Westeinde Verzekeringen & Hypotheken om te bespreken wat u precies van uw hypotheek verwacht en of uw wensen te verwezenlijken zijn. Een erkend hypotheekadviseur inventariseert uw wensen en geeft een korte toelichting op de mogelijkheden.
Stap 2: Keuzes maken
Voor u een hypotheekofferte aanvraagt, moet u samen met uw adviseur een aantal keuzes maken. Welk hypotheekbedrag is er benodigd? Welke hypotheekvorm sluit aan bij uw situatie? En welke rentevaste periode kiest u? Denk ook aan het eventueel afdekken van de financiële risico’s bij overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Samen met uw hypotheekadviseur bespreekt u alle mogelijkheden.
Stap 3: Hypotheekofferte
Westeinde Verzekeringen & Hypotheken houdt rekening met uw persoonlijke wensen en doelstellingen bij het opstellen van het hypotheekadvies. Daarna neemt u samen het uitgebrachte advies zorgvuldig door en worden uw vragen beantwoord. Voldoet het advies aan uw wensen? Dan vraagt uw adviseur de hypotheekofferte aan bij de financiële instelling van uw keuze.
Stap 4: Huis kopen
Samen met uw adviseur neemt u de laatste details van de uitgebrachte hypotheekofferte door. Alles akkoord? Dan tekent u de offerte om uw (woon)wensen te realiseren. Uw financiering is goed geregeld en u bent de eigenaar van uw droomwoning!