Nieuwbouw

Projekt Moolhoek te Kapelle, zeven levensloopbestendige woningen ­twee 2-onder1 kap woningen aan de Langemeet en 5 rijwoningen aan de Doolhof.

Kleinschalig nieuwbouwproject op de locatie van de reeds gesloopte school "Moolhoek"

Aan het Doolhof worden de vijf levensloopbestendige woningen gebouwd met een Oost gelegen tuin. Aan de Langemeet worden twee 2-onder-1 kap woningen gebouwd met garage.

De woningen worden voorzien van een luchtwarmtepomp en een zestal zonnepanelen. Uiteraard zijn de woningen van "Gas los" en optimaal geïsoleerd. Het aantal zonnepanelen is uit te breiden zodat de mogelijkheid ontstaat dat u zelf kunt voorzien in uw energiebehoefte. Goed voor het milieu en zeker ook voor uw portemonnee.

Levensloopbestendig betekent het gehele woonprogramma op de begane grond. Op de verdieping is er de mogelijkheid om twee slaapkamers, of juist één grote slaapkamer, en een tweede badkamer te creëren.

Wonen aan de Moolhoek betekent op woongebied wonen zonder zorgen en voorbereid zijn op de toekomst.

Bent u enthousiast over Moolhoek of heeft u verdere vragen? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder.

­

Prijzen vanaf €. 299.500,00 v.o.n.

­

Project website: www.funda.nl/nieuwbouw/kapelle/project-41439103-moolhoek/

­

­ ­
 
Westerschans nabij Centrum van Goes 29 nieuwbouwappartementen. ­Zes varianten met 2,3 of 4 kamer appartementen. 2 Penthouses op de topfloor met riant dakterras.

WESTERSCHANS: DE PLEK OM TE WONEN, WERKEN EN WINKELEN

Langs het kanaal in Goes is een prachtig duurzaam project gestart: Westerschans.

Een gedeelte van de Westhavendijk in Goes verandert ingrijpend. Op het braakliggende perceel langs de weg richting Wilhelminadorp verrijzen appartementen en winkels. Om ervoor te zorgen dat de toekomstige bewoners en recreanten straks in alle rust kunnen genieten, is de weg inmiddels omgelegd waardoor een autovrije zone voor de gebouwen ontstaat. Daarnaast wordt een fietstunnel onder de Ringbaan aangelegd en een directe verbinding met het centrum van de stad gerealiseerd. Daarna start de bouw. Verwachte oplevering is in het vierde kwartaal van 2020.

Prijzen vanaf €. 325.00,00 v.o.n.

­

Project website:
https://www.westerschans.com/woningtypen/

­


­
­ ­

­

­

­