Nieuwbouw

De Hoorn 18 nieuwbouwapprtementen in Goes-West ­Drie varianten met 2,3 of 4 kamer appartementen

Op een van de meest markante plekjes van Goes-West, op de hoek van de Evertsenstraat en de J.P. Coenstraat verrijst een fantastisch nieuw appartementencomplex: De Hoorn. Een kleinschalig gebouw met (wereld)zeeën aan ruimte. Midden in het groen worden hier slechts 18 koopappartementen gebouwd variërend van tweekamer- tot vierkamerappartementen. Niet alleen het wooncomfort en het prettige leefklimaat in het appartement en in het gebouw zijn aantrekkelijk, ook aan het wooncomfort in uw directe leefomgeving wordt gebouwd. De prachtige groenstructuur omlijst de architectuur en versterkt de royale ruimte. Uw eigen parkeerplaats ligt, in lijn met het groenplan, verborgen achter het gebouw. U kunt hier heerlijk wonen in de luwte, op loopafstand van de binnenstad.

 

­

Prijzen vanaf €. 195.00,00 v.o.n.

­

Project website:
https://www.funda.nl/nieuwbouw/goes/project-49346688-de-hoorn/

­

­ ­
 
Westerschans nabij Centrum van Goes 29 nieuwbouwappartementen. ­Zes varianten met 2,3 of 4 kamer appartementen. 2 Penthouses op de topfloor met riant dakterras.

WESTERSCHANS: DE PLEK OM TE WONEN, WERKEN EN WINKELEN

Langs het kanaal in Goes is een prachtig duurzaam project gestart: Westerschans.

Een gedeelte van de Westhavendijk in Goes verandert ingrijpend. Op het braakliggende perceel langs de weg richting Wilhelminadorp verrijzen appartementen en winkels. Om ervoor te zorgen dat de toekomstige bewoners en recreanten straks in alle rust kunnen genieten, is de weg inmiddels omgelegd waardoor een autovrije zone voor de gebouwen ontstaat. Daarnaast wordt een fietstunnel onder de Ringbaan aangelegd en een directe verbinding met het centrum van de stad gerealiseerd. Daarna start de bouw. Verwachte oplevering is in het vierde kwartaal van 2020.

Prijzen vanaf €. 325.00,00 v.o.n.

­

Project website:
https://www.westerschans.com/woningtypen/

­


­
­ ­

­

­

­