Mijn favorieten

Nieuwbouw

De Hoorn 18 nieuwbouwapprtementen in Goes-West ­Drie varianten met 2,3 of 4 kamer appartementen

Op een van de meest markante plekjes van Goes-West, op de hoek van de Evertsenstraat en de J.P. Coenstraat verrijst een fantastisch nieuw appartementencomplex: De Hoorn. Een kleinschalig gebouw met (wereld)zeeën aan ruimte. Midden in het groen worden hier slechts 18 koopappartementen gebouwd variërend van tweekamer- tot vierkamerappartementen. Niet alleen het wooncomfort en het prettige leefklimaat in het appartement en in het gebouw zijn aantrekkelijk, ook aan het wooncomfort in uw directe leefomgeving wordt gebouwd. De prachtige groenstructuur omlijst de architectuur en versterkt de royale ruimte. Uw eigen parkeerplaats ligt, in lijn met het groenplan, verborgen achter het gebouw. U kunt hier heerlijk wonen in de luwte, op loopafstand van de binnenstad.

 

­

Prijzen vanaf €. 195.00,00 v.o.n.

­

Project website:
https://www.funda.nl/nieuwbouw/goes/project-49346688-de-hoorn/

­

­Erasmuspark te Goes ­44 Koopappartementen te Goes
Het Erasmuspark biedt een nieuwe vorm van woongemak in Goes.
Tussen de Kuyperlaan en de Troelstralaan verrijzen een viertal prachtige woontorens in een groene en parkachtige omgeving. Drie woontorens zijn voor huurappartementen bestemd, deze worden verhuurd door onze RWS Partner in wonen. De vierde toren biedt ruimte aan 44 schitterende koopappartementen.
Belangrijke uitgangspunten van de appartementen zijn:­ vrij uitzicht, goede bezonning, verzekerd van privacy, profiterend van gezamenlijkheid.
De vier woontorens van verschillende hoogtes dit speels ten opzichte van elkaar zijn gepositioneerd, worden bovengronds met elkaar verbonden door een prachtig groen park met daarnaast een grote vijver, die het gevoel van vrijheid nog meer versterkt.
De torens zijn ondergronds onderling verbonden door een parkeergarage én gedeeltelijk door een plint waarin gemeenschappelijke en commerciële voorzieningen zijn ondergebracht.
Kwaliteit, flexibiliteit en variatie:
Bij het ontwerp van de plattegronden hebben de kwaliteiten flexibiliteit en variatie voorop gestaan. De koopappartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en variëren in oppervlakte van circa 75 tot maar liefst 150 m2. Alle appartementen hebben bovendien een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia en/ of een balkon. Met de vele ramen geniet u volop van­ lichtinval maar ook van een mooi uitzicht! De penthouses hebben daarbij een ruime patio, waarmee het buitengevoel helemaal tot zijn recht komt.
Op onze projectwebsite kunt u alle plattegronden en types te bekijken.

Modelappartement beschikbaar.

Prijzen vanaf € 227.000,= von tot € 407.500,= von

­
­Project website: ­www.erasmuspark-goes.nl

­

­

   
   
   

­